TEDxTohoku 2014 has come to a close.
We express our heartfelt gratitude towards everyone who has took part in this event in any way.
Together, to an Undiscovered Future.
We are happy to announce that TEDxTohoku will be hosted again this year.
TEDxTohoku aims to “create the people for the Tohoku of tomorrow”. By hosting our event and broadcasting it live online, we deliver the “Ideas Worth Spreading” from Tohoku to the world. In addition, the staff, speakers and participants can connect with each other through the TEDx platform, which may lead to the emergence of new communities and projects.
October 12, 2014 (Sunday)
Sendai Mediatheque 1F Open Square (Kasuga-cho 2-1, Aoba-ku, Sendai)
|Tohoku University||Sendai Television Incorporated||Miyagi Television Broadcasting, Co., Ltd.|
|Higashinippon Broadcasting Co., Ltd||Tohoku Broadcasting Co., Ltd||Kahoku Shimpo Publishing Co.|
|Asahi Shimbun Sendai General Bureau||Sankei Shimbun||Aomori Prefecture|
|Iwate Prefecture||Yamagata Prefecture||Akita Prefecture|
|Federation of Six Tohoku Prefecture Chambers of Commerece and Industry||Miyagi Board of Education|
11:00-12:25 Refreshments & Registration (85min)
12:30-12:45 Opening Remarks (15min)
12:45-14:00 Session1 (75min)
14:00-14:15 Break (15min)
14:15-15:30 Session2 (75min)
15:30-16:00 Break (30min)
16:00-17:15 Session3 (75min)
17:15-17:45 Closing & Group Photo (30min)
18:30-20:45 Reception (120min)
We are planning to place a booth in the venue of Sendai Mediatheque, to introduce our speakers’ and partner organizations’ activities.
If you have special needs that require our assistance, please notify us beforehand.
If you have any questions or concerns about the event, please contact us from below.